Betrouwbare partner

PROFESSIONEEL & PERSOONLIJK

Direct persoonlijk contact en oplossingen op maat zijn belangrijke kenmerken van onze filosofie. Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij uw automatisering. Daarnaast zijn wij professioneel en kundig. Wij hebben jarenlange praktijkervaring in diverse branches en zijn op de hoogte van de nieuwste apparatuur, technieken en programma’s. Kwalitatieve automatisering biedt mogelijkheden om uw bedrijfsvoering te optimaliseren.

BEHULPZAAM & SNEL

Tijdens kantooruren streven wij ernaar uw vraag binnen een uur op te pakken. Spoedeisende kwesties behandelen wij vrijwel direct. Buiten kantooruren kunnen onze klanten, in geval van nood, ons bereiken op onze mobiele telefoonnummers, zodat wij ook dan de service kunnen verlenen, zoals onze klant van ons verwacht.

INTEGER & EERLIJK, MVO

Bankers ICT diensten B.V. zet zich in voor u, maar ook voor uiteenlopende maatschappelijke doelen. Zoekt u steun voor een goed doel, neem gerust contact met ons op.

EIGENAAR & OPRICHTER

Jeroen Bankers is sinds de oprichting in 2011 het gezicht van en drijvende kracht achter Bankers ICT Diensten B.V. Jeroen heeft ruim 15 jaar ervaring in de ICT branche. Bankers ICT Diensten B.V. is gevestigd in Deurne.

UW BETROUWBARE ICT PARTNER.