ICT-oplossingen

KWALITATIEVE ICT ONTZORGT

Investeren in kwalitatieve automatisering brengt rust. Bankers ICT Diensten B.V. zorgt dat uw computers en server(s) naar behoren functioneren en uw bestanden veilig zijn. Bent u op zoek naar hulp bij een automatiseringsvraagstuk of een second opinion, wij helpen u graag verder.

BETROUWBARE AUTOMATISERING

Betrouwbare automatisering begint bij kwalitatieve hard- en software. Bankers ICT Diensten B.V. biedt u hoogwaardige hardware en software. Wij leveren computers en andere hardware van onder andere HP, Dell en Mobotix. Onze belangrijkste software partners zijn Microsoft, Unit4 en LogicNow.  

PREVENTIEF EN PROACTIEF SYSTEEMBEHEER

Wij monitoren uw systemen op afstand en plegen preventief onderhoud. Ons doel is om proactief problemen te voorkomen. Uw systemen altijd bij de tijd en uiterst betrouwbaar, is wat u verwacht van een automatiseringspartner. Bankers ICT Diensten B.V. verzorgt dit, elke dag opnieuw.

SNELLE EN PERSOONLIJKE SERVICE

Heeft u wensen of problemen met uw computers, server(s) of software, wij staan voor u klaar. Wanneer u contact met Bankers ICT Diensten B.V. opneemt krijgt u direct iemand aan de lijn die u adequaat kan helpen. Allereerst proberen wij het op afstand op te lossen, mocht dat niet lukken dan maken wij onmiddellijk een afspraak om u op locatie te helpen. Onze service is vastgelegd in uw persoonlijke Service Level Agreement, indien gewenst, u weet dan op voorhand precies waar u aan toe bent.

EFFICIËNTER WERKEN

Op verschillende locaties werken met overal toegang tot uw bestanden met Microsoft Office 365

. U en uw werknemers kunnen via internet overal beveiligde toegang krijgen tot ieders persoonlijke werkbestanden. 

UW AUTOMATISERING IN VEILIGE HANDEN